Home   Termeni si conditii notRainproof

Termeni si conditii notRainproof

LIMITAREA RESPONSABILITATII

notRainProof isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate. notRainProof depune toate eforturile pentru a minimaliza posibilele erori care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate in continutul www.notrainproof.com. notRainProof precizeaza ca imaginile produselor au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design fara notificare prealabila. notRainProof isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica orice informatie de pe www.notrainproof.com. notRainProof nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii integrale sau partiale a www.notrainproof.com precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe www.notrainproof.com. Totodata, notRainProof nu raspunde de continutul si/sau calitatea altor site-uri la care se poate ajunge prin diverse legaturi cu notRainProof. Pentru respectivele site-uri raspunderea integrala o poarta detinatorii site-ului in cauza.

Accesand www.notrainproof.com Utilizatorul este responsabil pentru toate operatiunile efectuate de acesta prin accesarea Contului si parolei personale. notRainProof nu raspunde pentru greselile intervenite ca urmare a folosirii neglijente a Contului si parolei Utilizatorului. Pentru evitarea oricarui dubiu, notRainProof nu raspunde pentru securitatea si confidentialitatea contului si parolei Utilizatorului.

Daca un Client considera ca un continut expediat prin orice mijloc de catre notRainProof violeaza drepturile sale sau ale altcuiva de copyright sau orice alte drepturi, acesta trebuie sa contacteze notRainProof, astfel incat notRainProof sa poata decida in cunostinta de cauza.

notRainProof nu garanteaza Clientului acces permanent pe www.notrainproof.com si nu ii acorda dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul www.notrainproof.com, fara acordul prealabil scris notRainProof.

notRainProof nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine date privind continutul www.notRainProof.com.

notRainProof intelege sa nu raspunda in cazul utilizarii www.notRainProof.com si/sau al continutului acestuia transmis catre Client prin orice mijloc atunci cand aceasta utilizare a continutului www.notRainProof.com poate sau produce pagube de orice natura de partea Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de continut.

Orice fel de informatii transmise de Utilizator catre notRainProof prin intermediul www.notRainProof.com, altele decat cele legate de procesul de cumparare-vanzare a unor produse si informatii cu caracter personal ale Utilizatorului, confera notRainProof dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a distribui prin orice mijloc media oriunde aceste informatii.

www.notRainProof.com-ul este gazduit de server-ul unei terte firme. notRainProof nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe www.notRainProof.com indiferent de motivele aparitiei lor, dar nici pentru erorile aparute datorita folosirii de catre Utilizator a anumitor browsere pentru vizitarea www.notRainProof.com.

Valoarea maxima a obligatiilor notRainProof fata de orice Client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de notRainProof de la clientul respectiv.

CONTACT

notRainProof isi publica pe www.notRainProof.com toate datele corecte de identificare si de contact.

notRainProof isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor primite de la consumatori prin mijloacele de comunicare la distanta.

Consumatorul trebuie sa completeze formularul de comanda corect, integral si sa il comunice catre notRainProof.

Momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul primirii mesajului de confirmare de catre Client, referitor la comanda sa.

Utilizarea www.notRainProof.com si folosirea informatiilor acestuia, respectiv accesarea acestora sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate notRainProof se realizeaza prin intermediul e-mail, considerandu-se astfel ca prin acesta modalitate de contactare consimte primirea notificarilor din partea notRainProof in modalitate electronica sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe www.notRainProof.com.

Clientul nu poate efectua comenzi telefonice, dar poate contacta telefonic notRainProof urmand a trmite confirmarea comenzii prin E-mail sau prin autentificarea pe site.

PRODUSE

notRainProof va putea publica pe www.notRainProof.com informatii despre produse si/sau promotii practicate de catre aceasta sau de catre oricare alt tert cu care are incheiate contracte in acest sens, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

Produsele achizitionate prin intermediul Serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.

notRainProof poate refuza la un moment dat onorarea unor comenzi privind produsele sau servicii disponibile pe www.notRainProof.com la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.

In cazul promotiilor preturile afisate pe www.notRainProof.com taiate de o linie semnifica pretul initial pentru vanzare, inainte de a i se aplica discount-ul.

notRainProof poate folosi in descrierea produselor si/sau serviciilor si alte produse (ex: accesorii) care sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

PLATA PRODUSELOR

Preturile aferente produselor sau serviciilor prezentate pe www.notRainProof.com sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

Pentru a fi aplicabil pretul produsului trebuie sa fie sincer si serios. Astfel, notRainProof atentioneaza asupra faptului exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale www.notRainProof.com sau erori, pretul afisat pe www.notRainProof.com poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, notRainProof va informa Clientul asupra pretului corect.

Produselor achizitionate se vor factura exclusiv in RON, intocmirea facturilor fiscale facandu-se prin respectarea prevederilor legale in vigoare, inclusiv introducerea codului numeric personal in cazul persoanelor fizice.

Plata produselor comandate se poate efectua in avans sau la livrarea produselor de catre curier (rambus). Plata produselor se poate efectua prin:

 - card bancar

- transfer bancar 

- paypal

In anumite situatii, notRainProof isi rezerva dreptul sa solicite plata pretului in avans.

Pretul de achizitie al produselor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.

notRainProof nu solicita si nu stocheaza informatii referitoare la cardul Clientului.

notRainProof isi rezerva dreptul de a contacta Clientul prin orice mijloace, pentru finalizarea comenzii, in urmatoarele situatii:

- banca emitenta a cardului Clientului nu accepta plata;

- procesatorul de carduri nu valideaza tranzactia prin card bancar din diverse motive;

- pentru confirmarea comenzii, respectiv a disponibilitatii produselor comandate in termen de 48 de ore de la plasarea comenzii.

LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele vor fi livrate prin intermediul unor firme de curierat rapid in termen cuprins intre 1 si 15 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii. notRainProof poate confirma comenzile inainte de onorarea lor prin contactarea Clientilor.

In situatia in care Clientul nu este gasit la adresa mentionata in comanda transmisa notRainProof, Clientul va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Factura reprezinta contractul de vanzare a produselor. Receptia produselor presupune acceptul Clientului ca acele produse au ajuns in stare buna. Prin semnarea facturii Clientul isi exprima acordul ca produsele livrate sunt conforme cu comanda sa.

notRainProof isi rezerva dreptul de a intarzia sau anula livrari ale produselor comandate in situatia in care comenzile nu pot fi onorate din motive ce nu tin de notRainProof, si anume: incendii, inundatii, epidemii, greve, acte de terorism, tulburari civile sau orice alte cauze de forta majora, cele enumarate nefiind limitative.

In situatia in care Clientul doreste ridicarea coletului direct din Magazin, comanda acestuia ramane rezervata 24 de ore, cu confirmarea in prealabil ca produsul se afla in stocul magazinului. Dupa expirarea celor 24 de ore comanda va fi anulata.

Clientul trebuie sa accepte in prealabil prevederile prezentului documentul pentru a avea acces la Serviciul oferit de catre notRainProof si poate limita partial sau total accesul Clientului la Serviciu, in functie de comportamentul sau anterior.

notRainProof poate denunta unilateral contractul, nemaionorand automat comanda efectuata de catre Client, fara a putea fi obligata la plata de despagubiri, indiferent de natura lor, in urmatoarele cazuri:

- banca emitenta a cardului Clientului nu accepta plata, in cazul in care plata s-a efectuat online;

- procesatorul de carduri nu valideaza tranzactia prin card bancar din diverse motive;

- Clientul nu confirma comanda efectuata pe www.notRainProof.com;

- Clientul nu a furnizat date corecte si/sau complete la momentul intocmirii comenzii, inclusiv codul numeric personal in cazul persoanelor fizice

Detaliile de livrare a produselor nu constituie o obligatie contractuala din partea notRainProof. Pentru evitarea oricarui dubiu, notRainProof nu poate fi obligata la plata de daune-interese, in cazul in care Clientul poate fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma incalcarii detaliilor de livrare.

notRainProof poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Clientului, nefiind necesar acordul acestuia.

notRainProof include in coletul expediat catre Client toate documentele necesare.

La solicitarea Clientului, notRainProof il poate informa pe acesta asupra stadiului in care se afla comanda.

Livrarea produselor se va face numai catre persoanele cu capacitate deplina de exercitiu, pe baza unui act de identitate.

In situatia in care produsul nu poate fi livrat, notRainProof se obliga sa informeze Clientul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a varsat ca plata vor fi rambursate in termen de maxim 30 de zile.

NEWSLETER – ABONARE SI DEZABONARE

notRainProof isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newsletter si/sau alerte, cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newsletter si/sau alerte, fara niciun angajament ulterior din partea notRainProof sau a vreunei notificari prealabile a acesteia. In ceea ce priveste newsletter-ul trimis catre persoanele care au optat pentru aceasta facilitate, drepturile asupra continutului acestuia apartin notRainProof, iar trimiterea acestuia se face in aceleasi conditii cu prevederile documentului de fata.

Newsletter-ul poate fi retrimis de abonati catre terte persoane, pe propria lor raspundere, fara a modifica structura sau continutul mesajelor in cauza. Tertele persoane care primesc de la abonati acest newsletter se considera ca au fost informate de catre abonati de prevederile prezentului document, in acest fel notRainProof intelegand sa nu raspunda pentru actiunile abonatilor sai.

notRainProof poate restrictiona accesul unui abonat la newsletter daca considera ca abonatul nu respecta prevederile acestui document.

GARANTIA PRODUSELOR

Produsele cumparate prin intermediul www.styland.ro beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte si este garantia oferita de catre notRainProof sau furnizori externi ai acestuia. notRainProof este o marca inregistrata in Romania. Conditiile de garantie sunt conforme cu normele legale in vigoare. Este absolut necesara pentru solutionarea garantiei prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente si toate insemnele de marca (etichete interne si externe, elemente de branding, sigiliu, etichete integrale), copie dupa factura fiscala. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

notRainProof nu garanteaza disponibilitatea in stoc a niciunui produs afisat pe www.styland.ro, motiv pentru care notRainProof va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta sau nu sunt disponibile din alte motive (lipsa temporara din stoc, epuizarea editiei, etc.).

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, notRainProof isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta Clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al www.notRainProof.com, incluzand, dar fara a se limita la imagini, video, obiecte 3D, avataruri, texte, butoane, programe, scripturi si orice alte date, este proprietatea notRainProof si este protejat conform Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Folosirea fara acordul scris al notRainProof a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Pentru raportarea problemelor legate de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne contactati, in scris, la adresa de E-mail: 8@notrainproof.com

LITIGII

Orice litigiu aparut intre Clienti si notRainProof va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta in rezolvarea conflictului revine instantelor judecatoresti din Romania.

CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE

Informatiile Utilizatorilor www.notRainProof.com sunt confidentiale si vor putea fi folosite de www.snotRainProof.com numai pentru comunicari comerciale cu partenerii acestuia. Informatiile transmise de Utilizator se pot folosi de catre notRainProof pentru confirmarea comenzilor, promotii etc. Utilizatorii pot solicita in orice moment stergerea acestor date din baza de date in urma unei cereri formulate in scris si comunicate notRainProof  la adresa de e-mail 8@notrainproof.com sau la sediul acesteia.

notRainProof nu poate fi trasa la raspundere pentru pierderea sau copierea informatiilor de catre persoane neautorizate avand in vedere modul in care sunt stocate si transmise datele cu caracter personal. Pe www.notRainProof.com, Utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea Contului si parolei personale. notRainProof nu poate fi tinuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei Utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea Contului si parolei sale.

notRainProof va respecta dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR

Datele personale introduse de catre Utilizator/Client vor fi folosite de notRainProof numai in scopul declarat al acestui www.notRainProof.com Informatiile solicitate in cuprinsul formularului de comanda sunt utile pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs, etc., si in niciun caz nu vor fi furnizate unei terte parti, decat in cazurile prevazute de lege.

Fiecare Utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.

www.notRainProof.com foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii www.notRainProof.com a informatiilor care se afla in baza de date a notRainProof.

RETURNAREA PRODUSELOR

Consumatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

- Produsul are marimi eronat comandate. Clientul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire cu un alt produs sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Clientul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Client.

- Produsul a fost livrat gresit. In aceste conditii Clientul va semnala acest lucru imediat SnotRainProof si va refuza receptia comenzii prezentand dovada erorii livrarii fata de comanda initiala.

Produsul va fi returnat doar daca este in conditii perfecte, in ambalajul original, cu toate etichetele interne si externe, placuta metalica de branding, eticheta de pret cu sigiliul nealterat, cu accesoriile aferente. Pentru a fi returnate produsele trebuie reambalate. In caz contrar, daca produsele nu sunt ambalate corespunzator si/sau nu sunt in conditii perfecte, ele pot fi reexpediate Clientului, fara rambursarea contravalorii produsului sau inlocuirii acestuia.

Produsele trebuie returnate prin curier rapid. In niciun caz nu sunt acceptate retururi prin serviciul oferit de Posta Romana sau prin alte mijloace. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala Clientului.

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura, si formularul retur completat de catre Client.

notRainProof va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre Client, fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Suma restituita nu include cheltuielile de transport.

Comenzile care au fost ridicate de la magazine sau au fost transportate de notRainProof direct la Clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, ci vanzare prin magazine specializate, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile Clientului.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui motiv, se poate efectua in urmatoarele conditii:

- produsul este returnat in aceleasi conditii in care a fost livrat (cu ambalajul original, cu etichetele intacte, sigiliu intact, daca este cazul, documentele care l-au insotit, fara urme ca produsul a fost folosit);

- produsul trebuie returnat sigilat, reambalat;

- produsele trebuie returnate numai prin curier rapid.

Ca atare, Clientul nu poate returna produsele achizitionate si/sau nu poate pretinde oricare daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:

- cand se doreste de catre Client inlocuirea produsului achizitionat cu un alt produs cu alte specificatii sau de un tip diferit;

- solicitarea de returnare a produsului prin renuntarea la cumparare este facuta cu depasirea termenului de 10 zile lucratoare de la primirea produsului;

- produsul nu este returnat in aceleasi conditii in care a fost livrat (cu ambalajul original, cu etichetele intacte, sigiliu intact, daca este cazul, documentele care l-au insotit, fara urme ca produsul a fost folosit);

- produsul care se doreste a fi returnat face parte din categoria produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate fiind confectionate dupa specificatiile/masurile clientului.

In cazul inlocuirii produsului cu unul identic inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. In toate cazurile returnarii/inlocuirii a produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre Client. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

Clientul declara ca a luat cunostinta si este de acord cu toate cele mentionate mai sus, inclusiv cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Acceptarea acestor termeni si conditii da nastere unui veritabil contract intre parti, facand aplicare dispozitiile Codului Civil.

3D SECURE

3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2

 

Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre styland.ro, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitateautorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.